jueves, 1 de noviembre de 2018

Massatges


Un massatge, cinc ingredients:



El Cos, el treball sobre els diferents teixits: pot ser un massatge més suau o un massatge més profund, cada moment necessita la seva intensitat, velocitat... així com també hi ha una part del cos que reclama més atenció (peus, cap, pelvis, esquena...). Respondre a la pregunta "Quina és la part del teu cos que necessita atenció?" pot ser una bona manera de començar la sessió.

La respiració: Cada estat d'ànim va acompanyat d'un tipus de respiració (més o menys intensa, més o menys toràcica o ventral o pèlvica). Posar consciència en la respiració (afluixa una mica aquí, infla més allà...) és una gran ajuda i un potenciador del sentir.

Les emocions: Així com amb l'ajuda de les tensions ens allunyem i ens protegim d'allò que no es agradable sentir, a través del permetre's sentir s'afluixen les nostres tensions i alguna cosa nova succeeix. La música, sense voler condicionar, pot ser també una ajuda per deixar aflorar les emocions.

L'Energia sexual: L'energia sexual és l'energia de la vida i activar-la és un recurs al nostre abast per vitalitzar el nostre cos i esperit. Estem parlant de permetre que el plaer dels sentits activi el propi erotisme i el plaer d'estar viu.

La consciència: És quan estem presents i conscients que ens sentim en sintonia amb nosaltres mateixos. Convidar a explorar certes actituds de la persona i també convidar a la persona a que compartixi el seu sentir, són maneres d'ajudar a integrar tot allò que es mou en un massatge.

Aquests són els ingredients a disposició de qui ve a rebre un massatge. Depenent de l'ingredient que es vulgui potenciar serà un massatge més relaxant (potenciant el cos) o terapèutic (potenciant la consciència) o plaent-revitalitzant (potenciant l'energia sexual i el cos), etc...
S'estableix durant les sessions un diàleg entre el consultant i el terapeuta per tal que el massatge tingui l'efecte desitjat.

Les sessions duren 1h 15' min aproximadament i el seu cost és de 30 Euros,  tot i que també es pot pagar a través del Banc del Temps.

Podeu demanar cita al 645 98 56 70 (David)

No hay comentarios:

Publicar un comentario