miércoles, 18 de octubre de 2017

Presentació

Perquè segurament vivim una època que ho requereix, estem en un lloc i en un moment on abunden les demandes i les ofertes terapèutiques:
  • Les demandes són variades: Hi ha persones que busquen que les sanin. Unes altres, trobar algú que els ajudi a desbloquejar-se. N'hi haurà que busquen conèixer-se millor a si mateixes. Algunes busquen respostes, ajuda, comprensió... i n'hi ha que diuen que amb viure ja en tenen prou. Hi ha mil necessitats.
  • Les ofertes són múltiples i diverses: Uns terapeutes treballen a nivell individual, altres a nivell sistèmic, uns a nivell psicològic, altres a nivell físic, uns fan la carta astral, altres equinoterapia, hipnosis, desprogramació... Que bé que hi hagi tant per triar!

Com a terapeuta, la meva proposta és convidar-te a SENTIR A TRAVÉS DEL COS I DE LA RESPIRACIÓ, perquè si ho aconsegueixo, si pots sentir allò que estava oblidat, potser descobreixes una manera de contactar amb aquelles parts internes teves que necessiten ser vistes y expressades. I ho necessiten perquè a dintre fan mal.

En aquest treball amb el cos, no ens oblidarem de la part psicològica (no podem desaprofitar la oportunitat de mirar cap a dins a través dels personatges que representem a la nostra vida), però jo crec que el que ancla les nostres ferides es de naturalesa emocional i el cos és una via d'accés molt important cap a les nostres emocions.

Jo ofereixo recursos sobretot corporals (cos, respiració i expressió) per connectar amb aquesta emoció que ancla les nostres ferides i que busca expressió. Quan aquesta emoció i/o sentiment troba el camí per expressar-se, algo dins nostre se sent tocat i, per mi, això m'ofereix les respostes internes que busco i em resulta sanador (i et fa sentir millor i ets més feliç i, a més a més, et baixa el colesterol...;-)).

En aquest blog miro d'explicar les tècniques i els recursos dels que es disposa en teràpia psico-corporal. Però indiscutiblement la meva proposta es vivencial. La teoría només és un suport i ha d'estar al servei de l'experiència.

Benvinguts i benvingudes,

David

No hay comentarios:

Publicar un comentario