viernes, 11 de marzo de 2016

Què és el DPC?

El DESBLOQUEIG PSICO-CORPORAL (DPC) és una síntesis de diverses tècniques terapèutiques corporals, energètiques y psicològiques i el seu objectiu consisteix a dissoldre els bloquejos entre COS i MENT per afavorir la INTEGRACIÓ PERSONAL i EQUILIBRI de la persona en tots els aspectes i àmbits de la vida: Físic, Emocional, Mental i Espiritual.

Els bloquejos i resistències que hem anat acumulant al llarg de la nostra vida, especialment durant la infancia, per defensar-nos d'agressions físiques i psicològiques de l'entorn ens impedeixen que existeixi una bona relació entre PENSAMENTS, EMOCIONS i ACCIONS i són responsables de la incoherència i desarmonia entre el que CREIEM, SENTIM i FEM, creant el terreny que propicia l'aparició del DESEQUILIBRI, la MALALTIA, la INFELICITAT i el SUFRIMENT HUMÀ.

Des d'aquest enfoc terapèutic, tota malaltia, dolor o problema físic/psicològic és el resultat d'un CONFLICTE INTERN que busca solució. La malaltia o problema deixa de considerar-se com un enemic al que s'ha de combatre i vèncer per convertir-se en un aliat que ens diu que mirem al nostre interior.

En el DPC s'utilitzen un conjunt de TÈCNIQUES FÍSIQUES (massatge profund, estirament miotensiu, cadenes musculars, respiració conscient...) i BIOENERGÈTIQUES (massatge energètic, neteja etèrica, armonització...) i també es treballa en el pla PSICOLÒGIC (consciència corporal i acceptació, expressió, contenció emocional...)